Passie vergeet je niet

Geplaatst op: 5 Februari 2019

Je passie vergeet je niet

Iedereen hoort er bij
Meedoen is voor iedereen belangrijk. Het levert bijvoorbeeld sociale contacten op en het gevoel dat je erbij hoort en ertoe doet. Ook voor mensen met dementie -of het vermoeden van dementie -is het heel goed mogelijk om deel te nemen aan ‘gewone’ activiteiten of vrijwilligerswerk.

Plezier beleven
Talenten en interesses zijn vaak een goed uitgangspunt waardoor iemand prettig deel kan nemen aan de samenleving. Debora helpt mensen met vergeetachtigheid of beginnende dementie bij het vinden van passend vrijwilligerswerk of andere activiteiten waar zij plezier aan beleven.

Samen
Je kunt bij Debora terecht voor inspiratie, advies en begeleiding. Ook nadat je een activiteit gevonden hebt.

Sociaal makelaar Debora:
"Ik werk in het Ontmoetingscentrum van Pieter van Foreest. Daarnaast doe ik dit project. Ik vind het belangrijk dat mensen met dementie actief blijven. Dat helpt om je gewaardeerd te voelen en te genieten van dingen die je echt leuk vindt."

Contact en meer informatie
Debora van der Ende
Sociaal makelaar bij vergeetachtigheid en dementie
d.van.der.ende@pietervanforeest.nl
06 19 141 660

Samen dementievriendelijk
Dit project is onderdeel van deactiviteiten om van Delft een dementievriendelijke gemeente te maken. Het is een initiatief van de gemeente Delft, de Stichting Alzheimer Delft-Westland-Oostland, de Ontmoetingscentra van Pieter van Foreest en Delft voor Elkaar.