Pieter van Foreest actief tijdens Dutch Hacking Health in Rotterdam!

Geplaatst op: 9 April 2019

Afgelopen weekend heeft Pieter van Foreest meegedaan aan de Dutch health Hackaton in Rotterdam. Dutch Hacking health is een landelijk initiatief en is dit weekend voor de 4e keer georganiseerd.

Tijdens Dutch Hacking health in Rotterdam brengen we technologie, design, ondernemerschap, gezondheid en cliënten samen. De deelnemers gingen dit weekend aan de slag met actuele problemen en uitdagingen van cliënten en zorgprofessionals. Pieter van Foreest deed ook mee! Vanaf vrijdag tot en met zondagochtend is er door studenten gewerkt om tot een oplossingsvoorstel te komen, zondagmiddag is dit oplossingsvoorstel gepresenteerd voor een deskundige jury.

Het oplossingsvoorstel van Pieter van Foreest is zorg voor vrijheid in relatie tot gesloten deuren en de diversiteit van de gebouwen van Pieter van Foreest. De oplossingsrichting is apparatuur waar de cliënt mee op pad kan gaan waarbij de veiligheid van de cliënt in de gaten gehouden kan worden.

De groep die Pieter van Foreest vertegenwoordigt is dit weekend winnaar geworden en mag de presentatie geven op een landelijke bijeenkomst op vrijdag 10 mei, hier zullen alle regionale winnaars aanwezig zijn.

We hopen binnenkort meer te kunnen delen over de ervaring van Pieter van Foreest bij het Dutch Hacking Health!