Pieter van Foreest doet mee met Ontdekdezorg Week

Geplaatst op: 5 Februari 2020

Van 16 tot en met 21 maart 2020 vindt de Ontdekdezorg Week plaats, voorheen bekend als de week van Zorg en Welzijn. In heel Nederland vinden er diverse evenementen plaats waarbij de focus ligt over het leren en werken in Zorg en Welzijn.

ONTDEK.
Ook Pieter van Foreest neemt deel aan deze week en organiseert diverse activiteiten om te laten zien  hoe leuk werken in de zorg én bij onze organisatie is. Uiteraard hopen we tijdens deze week vele matches te kunnen maken.

Zo organiseren we een groot wervingsevenement op donderdag 19 maart a.s. van 16.00 – 19.30 uur in De Bieslandhof met als gastspreker Tommie in de zorg. Ben jij (bijna) gediplomeerd Verzorgende IG of Verpleegkundige, denk je na over een nieuwe uitdaging en lijkt dit wervingsevenement jou wel iets? Meld je dan snel aan via www.pietervanforeest.nl/wervingsevenement
Ook ben je deze middag  van harte welkom in De Hooge Tuinen. Er worden om 14.00 en 15.30 uur een rondleiding georganiseerd, zodat je zelf kan ervaren hoe leuk het werken op deze locatie is. Uiteraard zijn andere geïnteresseerden van harte welkom om kennis te maken met deze locatie.

Neem een kijkje in de locatie
Daarnaast zetten we tijdens deze week ook de deuren open voor cliënten, familie, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers en andere geïnteresseerden. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waaronder kennismaken met de Mondriaangroep in Ontmoetingscentrum Vermeertoren en de wereld van Ontmoetingscentrum Naaldwijk in één ochtend. Benieuwd naar de details per activiteit? Klik hier om naar de agenda te gaan. Kies bij activiteit Open dag en klik vervolgens op de gewenste datum. U ziet bij Ontdekdezorg Week dan de activiteiten.