Pieter van Foreest gaat opnieuw een samenwerking aan met Stichting Op Visite

Geplaatst op: 8 Augustus 2017

Beelden in de tuin

Mogelijk ken je Stichting Op Visite van de Beelden in de tuin tentoonstellingen. De kunstenaars van Stichting Op Visite zijn al te gast geweest in De Bieslandhof, De Kreek en Veenhage. Aanstaande september zijn ze een hele maand te gast in Akkerleven. De kunstenaars maken weer een tentoonstelling in de tuin met daaraan verbonden een activiteitenprogramma waar iedereen welkom is. Natuurlijk de bewoners maar ook medewerkers, familie en vrienden worden uitgenodigd om mee te doen. 

Opening

Vrijdag 1 september om 15.00 uur wordt de tentoonstelling Op Visite bij Pieter Beelden in de tuin te Akkerleven samen met de nieuwe ontmoetingsplaats van Akkerleven door de burgemeester van Midden-Delfland geopend. Het belooft weer een feestelijke middag te worden en ook jij bent van harte welkom.

Anders dan anders

De tentoonstelling duurt een maand maar het hele project ‘Op Visite bij Pieter’ duurt tot in 2018. Na de tentoonstelling gaan de kunstenaars met het activiteitenprogramma op visite naar andere locaties van Pieter van Foreest. Voor deze andere locaties is een kunstmenu bedacht met daarin zeven verschillende mogelijkheden om een keus uit te maken. Ook is er speciaal voor deze rondreis een kunstkast ontwikkeld, een mini tentoonstelling die je in een huiskamer kunt bekijken.

Rondleidingen

We willen jullie uitnodigen om de tentoonstelling in Akkerleven te gaan bekijken. Organiseer een uitstapje voor je bewoners. Wil je graag een gids bij de rondgang langs de beelden? Neem gerust contact op met Stichting Op Visite. stichtingopvisite@gmail.com