Revalidatie & Herstel terug naar eigen locatie afdeling 3H in het RdGg verhuisd

Geplaatst op: 22 December 2020

De Revalidatie- & Herstelafdeling van Pieter van Foreest op de afdeling 3 H in het Reinier de Graaf Gasthuis is eind maart 2020 vanuit het Reinier de Graaf tijdelijk naar het West Cord Hotel verhuisd. Na 9 maanden keren de collega's terug naar het RdGg.

Verhuizing
Dinsdag 15 december jl. heeft de verhuizing plaatsgevonden. De verhuizing betekent dat ook de bezoekregeling en richtlijnen die gelden in het Reinier de Graaf Gasthuis, gelden voor deze afdeling. Op dit moment betekent dit dat iedere cliënt vanaf woensdag 16 december éénmaal per dag bezoek kan ontvangen van één persoon Deze bezoeker komt uit een vaste groep van maximaal 4 verschillende personen. Bij de ingang van het Reinier de Graaf Gasthuis wordt een gezondheidscheck afgenomen en bezoekers dienen in het ziekenhuis een mondkapje te dragen. Bezoekers wordt gevraagd om rechtstreeks naar de afdeling te gaan en alleen op de kamer van de revalidant te verblijven (dus niet in de centrale hal, op de afdeling of in de huiskamer). 

Richtlijnen
Vanzelfsprekend gelden voor alle bezoekers de volgende richtlijnen

  • Klachten? Blijf thuis.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen, ook van uw naaste.
  • Draag een verplicht mondkapje.
  • Was/desinfecteer handen bij binnenkomst en vertrek
  • Volg instructies zorgpersoneel

We willen het team van het WestCord Hotel enorm bedanken voor de gastvrijheid en de fijne samenwerking in de afgelopen maanden.