Rode loper op Dag van de Zorg bij de Terwebloem

Geplaatst op: 15 Mei 2015

 

Op 12 mei, de verjaardag van Florence Nightingale, is het de Internationale Dag van de Zorg. Pieter van Foreest is ontzettend trots op alle medewerkers en vrijwilligers die zich dag in dag uit enthousiast klaar staan voor onze cliënten.

Bij de Terwebloem was als blijk van waardering speciaal de rode loper uitgelegd.  Medewerkers en vrijwilligers werden vol enthousiasme en met een daverend applaus welkom geheten door zusters, vertegenwoordigd door het theatertrio "De Tillies". In de loop van de dag zijn alle medewerkers en vrijwilligers geridderd met een orde “van het schitterend hart” in de vorm van een knippend hart. De zusters brachten tijdens een heerlijk verzorgde lunch een muzikale ode.

De dag werd afgesloten met een bijzondere workshop die uit verschillende opdrachten bestond, zoals het geven van complimenten, diverse typetjes uitbeelden etc. In plaats van te zorgen voor anderen, zijn de medewerkers en vrijwilligers een dag verzorgd. Er kan worden teruggekeken op een zeer geslaagde Dag van de Zorg.