Samenwerking met FocusCura officieel van start

Geplaatst op: 10 Augustus 2017

Dinsdag 1 augustus is de samenwerking tussen FocusCura en Pieter van Foreest officieel van start gegaan. Vanaf heden is FocusCura het eerste aanspreekpunt voor personenalarmering. Alle huidige aansluitingen van Pieter van Foreest zijn overgenomen en FocusCura zorgt voor alle administratieve en technologische werkzaamheden. Pieter van Foreest blijft de professionele alarmopvolging leveren. Door de handen ineen te slaan kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten met behulp van technologie en innovatie zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.

Nieuwe alarmkastjes Plug-and-Play
Met deze overstap worden klanten binnenkort ook bedient met de mooiste en nieuwste apparatuur. Alle klanten zullen worden voorzien van cAlarm Home alarmkastjes. Dit zijn de allernieuwste draadloze alarmkastjes op de markt. Deze hoeven niet meer op een telefoonlijn of modem te worden aangesloten. Er zit een GSM simkaart in en kan overal in huis in het stopcontact worden aangesloten. Een vast telefoonabonnement is dus niet meer nodig. Een groot voordeel dus.

Extra veilig
Men kan de cAlarm Home ook uitbreiden met extra veiligheidsmogelijkheden zoals een val-alarm of slimme sensoren. Dat is nóg veiliger en prettiger wonen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over personenalarmering? Klik dan hier. Of bel met ons klantcontactcentrum via 015 515 5000.