Spaar mee met Albert Heijn Westland actie Het Westland - Helemaal Goud

Geplaatst op: 9 Oktober 2019

Iedereen vindt het leuk om herinneringen op te halen en zijn/haar verhaal erbij te vertellen. De bewoners van De Kreek zijn dan ook erg enthousiast over de nieuwe spaaractie van Albert Heijn.

De spaaractie bestaat uit stickers uit het Westland en Midden-Delfland. De meeste historische plaatjes komen uit de collectie van het Historisch Archief Westland, maar ook is er aandacht voor de producten van de  lokale leveranciers. De stickers worden in het stickerboek ‘Het Westland – Helemaal Goud’ geplakt. Het leuke van het boek is dat het tijdloos is. De actie is een groot succes onder vele bewoners van het Westland. Zo ook in De Kreek. Daar ligt op iedere afdeling een stickerboek en de bewoners zijn fanatiek met het inplakken. Er komen prachtige verhalen naar boven en het levert vele mooie momenten op.

Doet u boodschappen bij Albert Heijn ’s-Gravenzande en ontvangt u plaatjes voor deze spaaractie? De bewoners zijn er blij mee. Bij Albert Heijn in ’s-Gravenzande staat een doos waarin u deze plaatjes kunt deponeren. René Herbert, filiaalmanager in ’s-Gravenzande, zorgt dat deze verdeeld worden onder Pallia en De Kreek. Ook staat er in de hal van De Kreek een bus waarin u de plaatjes kunt doen. Helpt u mee om de boeken vol te krijgen?