Sport je mee voor Roparun 2020

Geplaatst op: 24 Januari 2020

Dat bij Pieter van Foreest sportieve collega’s werken blijkt uit het feit dat Team 41 voor de derde keer dit jaar meedoet met de Roparun.  Als voorbereiding maakten een aantal deelnemers van het team een proefloop van Akkerleven naar De Bieslandhof. Het was een gezellige en leuke training. Iedereen voelde direct de geweldige sfeer die de Roparun kenmerkt en kijkt uit naar het weekend.

Wil jij Team 41 sponsoren?
Vind je het leuk om je steentje bij te dragen? Doe dan mee op zaterdag 22 februari. Op deze dag vindt er een gezellig sportevenement plaats in De Kreek. Het evenement zal gehouden worden in samenwerking met Fitcentre The Gym uit ’s-Gravenzande en is toegankelijk voor iedereen. Doe jij mee? Schrijf je dan snel in voor de lessen naar keuze via de receptie van De Kreek. Op de dag zelf inschrijven is ook mogelijk, mits de lessen vol zijn dus wees er op tijd bij.

Zumba om 10.00 uur
Lekker dansen op vrolijke muziek. Deze les is goed voor iedereen te volgen door de eenvoudige danschoreografie. Een les waar je volop beweegt en plezier gegarandeerd is.

Bodyshape om 11.00 uur
Een workout waarbij het hele lichaam getraind wordt. Een leuke les voor de conditie als je spieren. Een les die iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen.

Broga om 12.00 uur
Een workout voor mannen en stoere vrouwen. Deze les is iets pittiger dan yoga.  Er wordt gewerkt aan inspanning, ontspanning, spierversterking en lenigheid.
Daag jezelf uit en doe mee!

Kosten:
1 les: € 7,50
2 lessen: € 12,50
3 lessen: € 18,50
(graag betalen bij inschrijving)

De volledige opbrengst van de lessen gaat naar Team 41 en komt uiteindelijk weer ten goede aan de de Roparun. Draag je ook je steentje bij?

Roparun
De Roparun ("Rotterdam Parijs run") is een non-stop estafetteloop die sinds 1992 wordt gehouden. In het pinksterweekeinde. Van zaterdagmiddag tot en met maandagmiddag, moeten de deelnemers een afstand van ongeveer 520 kilometer afleggen. Het ophalen van geld is het hoofddoel van deze sportieve prestatie. Het geld is bedoeld om projecten te financieren die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, veraangenamen. "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven" is het motto van de Stichting Roparun. 

Wij wensen onze collega’s van team 41-PvF heel veel succes met de voorbereidingen voor de Roparun.

Wil jij ook doneren? Dat kan!
Jij kan ons team steunen via:
IBAN: NL 86 INGB 0685175820
O.V.V. Roparunteam Grootboek: 126150 en Kostenplaats:101000