Sport mee zaterdag 10 februari voor de Roparun

Geplaatst op: 10 Januari 2018

Ook dit jaar doet Pieter van Foreest met een mooi team mee aan de Roparun. Met deze sportieve prestatie halen we geld op voor mensen met kanker. Na een succesvolle eerste editie organiseert De Kreek zaterdag 10 februari 2018 weer een sportmarathon om geld in te zamelen.

Sportlessen
Fitcentre The Gym uit ’s Gravenzande verzorgt geheel belangeloos sportlessen deze dag. Iedereen kan zich inschrijven om deze lessen mee te doen, ervaring is niet nodig. Bekijk hieronder het programma. 

Iedereen welkom
Medewerkers, familie, kennissen…Iedereen is welkom om deel te nemen. Zeg het voort! Daag jezelf uit en doe 1, 2 of alledrie de lessen mee deze dag. Ben jij erbij? 

Doel Roparun
De Roparun is een non-stop estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het team loopt voor het doel: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” en brengt onze Pieter van Foreest kernwaarden én ook het belang van bewegen in praktijk.