Stap 2 versoepelde bezoekregeling bij alle locaties van start

Geplaatst op: 23 Juni 2020

Stap voor stap worden de maatregelen in Nederland verruimd, Het 'alleen' wordt weer meer 'samen' op veilige afstand. Dit kan zolang het virus onder controle blijft. Dat geldt voor iedereen in Nederland, wereldwijd en ook voor de zorgorganisaties. We zijn blij dat we sinds 3 juni jl. geen coronavirus in onze locaties hebben, maar realiseren ons ook dat we continue allert moeten blijven en ons aan de richtlijnen moeten houden. Dat kunnen we alleen samen met de cliënten, collega's en de bezoekers.   

Mooie ontmoetingen tijdens bezoeken en wandelingen 
De tweede stap in de eerste fase van de bezoekregeling met daarbij de mogelijkheid van een wandeling buiten is bij alle locaties inmiddels van start gegaan. Inmiddels wordt er gekeken naar de volgende stap in de versoepeling van de bezoekregeling. De locaties houden de contactpersonen op de hoogte. Het is fijn om te zien dat er weer meer bezoekers op bezoek kunnen komen. En het is ook heel fijn om te zien dat er bij meerdere locaties bewoners zijn opgehaald voor een wandeling buiten. Wat is er genoten van de buitenlucht, de omgeving, de zon, maar vooral van elkaar.

Begrip voor de richtlijnen
We willen iedereen vragen om begrip te hebben en zich aan de richtlijnen te houden. Zo blijft het veilig voor iedereen en doen we er voor zover we kunnen met elkaar alles aan om een nieuwe uitbraak te voorkomen. Bezoek is namelijk alleen mogelijk in huizen die virusvrij zijn. Dus dat willen we graag zo houden. 

Op naar de volgende stap, zodra hierover meer informatie bekend is, worden de eerste contactpersonen en betrokkenen geïnformeerd.