Stichting Ik Weet Dat Jij Het Weet maakt optredens Jurgen Jonkers mogelijk

Geplaatst op: 20 September 2019

Afgelopen zaterdag 14 september werd de feestmaand rondom het 55-jarig bestaan van Sonnevanck feestelijk geopend met een fantastisch optreden van Jurgen Jonkers. De bewoners, familie en mantelzorgers hebben hier enorm van genoten en iedereen praat er nog steeds over na met elkaar. Dit optreden was niet mogelijk zonder de financiële steun vanuit de stichting Ik Weet Dat Jij Het Weet.

Succesoptreden
De afgelopen periode hebben er al bij verschillende locaties van Pieter van Foreest optredens van zanger en entertainer Jurgen Jonkers plaatsgevonden. Begin april vond het eerste optreden plaats in De Terwebloem. Dit optreden, georganiseerd door vrijwilliger Boukje en medewerkers Carla en Anneke, was meteen een groot succes met vele mooie reacties van bewoners, familie en medewerkers.

Stichting Ik Weet Dat Jij Het Weet
Na dit enorme succes besloten Boukje, Jurgen, Carla en Anneke de koppen bij elkaar te steken om een stichting op te richten om de succesoptredens mogelijk te maken voor andere locaties van Pieter van Foreest. Deze stichting draagt de naam Ik Weet Dat Jij Het Weet. Het doel van deze stichting is om door middel van financiële voorzieningen meer optredens van Jurgen Jonkers te kunnen realiseren. Op deze manier is het mogelijk om genietmomenten te bieden aan ouderen en hun een moment te geven waar ze gelukkig van worden en ontspannen. De droom van de stichting volgens Jurgen is dan ook dat veel artiesten in de toekomst cliënten op zorglocaties kunnen verblijden met hun optredens.

Officieel
Op 27 september zal het bestuur van de stichting officieel gaan tekenen bij de notaris. Het bestuur bestaat uit Boukje de Laat (voorzitter), Carla Eestermans (secretaris), Harold Clijssen (penningmeester) en Jurgen Jonkers (ambassadeur).