Strandgoed Logies & Respijt weer terug in Ter Heijde aan Zee

Geplaatst op: 2 Augustus 2022

Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt is weer terug in Ter Heijde aan Zee na zeven maanden tijdelijk gehuisvest te zijn geweest in Delfshove. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verbouwing/renovatie van locatie Duinhof. Aangezien het een grote interne renovatie betrof en we de zorg en ondersteuning voor de bewoners van Duinhof, de bezoekers van Dagverzorging Plus en de gasten en hun mantelzorgers van Strandgoed zo goed mogelijk wilden blijven bieden verbleven zij tijdens deze periode elders.

Vele handen maken licht werk
Met elkaar hebben collega’s en vrijwilligers de afgelopen dagen hard gewerkt om alles in orde te maken. Het resultaat mag er zijn. Een mooi opgeknapt onderkomen met een frisse uitstraling. Alles om de gasten en hun mantelzorgers een zo warm mogelijk welkom te heten. Maandag 1 augustus was het dan zover en werden de gasten en mantelzorgers dan ook gastvrij ontvangen in Ter Heijde aan Zee. Weer terug op de vertrouwde plek waar de gasten, net als thuis, genieten en omringd worden door zorgzame mensen in een huiselijke en warme sfeer. De bewoners en collega’s van Duinhof zullen eind augustus weer verhuizen naar de Arie Tukstraat 2.

Zorg tijdelijk overnemen
Strandgoed Logies & Respijt is een respijtvoorziening voor mensen met een lichamelijke beperking en/of een vorm van dementie. We zijn er voor mantelzorgers die even niet kunnen zorgen. We nemen de zorg dan tijdelijk over en geven de gasten een fijn verblijf met de zorg en aandacht die nodig is. De mantelzorger kan zo even op adempauze kan komen. Dat is belangrijk, zodat zij de zorg thuis voor hun naaste langer kunnen volhouden. Ook wanneer de mantelzorger tijdelijk niet kan zorgen door bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, dan is Strandgoed de juiste plek.

Interesse of aanmelden?
Heeft u interesse, wilt u meer informatie of aanmelden? Neem dan vrijblijvend contact op via strandgoed@pietervanforeest.nl of bel naar  015 – 515 5000 / 06 - 5391 0101. U vindt eveneens meer informatie op www.strandgoedterheijde.nl