Strandgoed Ter Heijde biedt uitkomst, júist nu

Geplaatst op: 11 Mei 2021

De huidige tijd met corona vraagt veel van iedereen, maar het is éxtra ingrijpend voor mantelzorgers. Dagelijkse routines zijn anders dan voorheen en tijd om op adem te komen is er minder. Om dat vol te kunnen houden, is het belangrijk dat de mantelzorgers af en toe even vrijaf nemen van de zorg. Maar dat is alleen mogelijk als zij die zorg zonder zorgen kunnen overdragen aan anderen.

Strandgoed Ter Heijde biedt die mogelijkheid en maakt die adempauze mogelijk. Een bijzonder mooie plek aan de kust, waar mensen met een lichamelijke beperking en/of een lichte vorm van dementie kunnen logeren. Het team van betrokken en geschoolde vrijwilligers en zorgmedewerkers van Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt staat klaar om de zorg van thuis voort te zetten; 24 uur per dag, zeven dagen per week en uiteraard volgens de huidige richtlijnen en coronaproof. Hierdoor kan de mantelzorger even tot rust komen, thuis of samen met hun naaste in Strandgoed Ter Heijde.

Voor wie?
Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt verwelkomt thuiswonende volwassenen, met een lichamelijke beperking en/of een lichte vorm van dementie, die rekenen op de hulp en ondersteuning van hun mantelzorger(s). Ook de mantelzorgers zijn welkom, als zij dat willen, zodat zij samen met hun naaste op vakantie kunnen in Strandgoed terwijl de mantelzorgtaken worden overgenomen.

Vragen en/of informatie?
Heeft u vragen en/of wilt u informatie? Neem dan gerust contact op Jacqueline van der Meer of Lydia Schraven van Strandgoed Ter Heijde, bereikbaar via 06- 5391 0101 (bereikbaar tijdens kantooruren). Mailen kan uiteraard ook naar strandgoed@pietervanforeest.nl