Terugblik Week van De Kreek

Geplaatst op: 12 Mei 2022

Dinsdag 3 mei tot en met vrijdag 6 mei was het één groot feest in de prachtige tuin van De Kreek. Het weer zat ontzettend mee, zodat we elke dag konden genieten van de gezellige kraampjes, leuke spelletjes, lekkere ijsjes, poffertjes enz. Ook de informatiekraam met de VR-brillen was een groot succes. Op donderdagmiddag 5 mei was het extra feest vanwege het optreden van het Vismaatjeskoor. En vrijdagmiddag sloten we muzikaal af met Britt & Friends; wat werd er lekker meegezongen met al die mooie liedjes! 

Mooie opbrengst
Deze week werd natuurlijk niet alleen voor de gezelligheid georganiseerd, maar ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Vrienden van De Kreek. Zij maken mogelijk dat we mooie dingen voor de bewoners kunnen doen. De opbrengst van alle verkoop in de hal vanaf najaar 2021 en deze Week van De Kreek is maar liefst: € 11.800,-. 

Bedankt sponsoren!
Heel graag bedanken we alle sponsoren, bezoekers, vrijwilligers en iedereen die z’n steentje heeft bijgedragen voor deze fantastische opbrengst en natuurlijk de gezelligheid!