Themamaand 'Stap in de Gouden eeuw' in De Bieslandhof van start gegaan

Geplaatst op: 12 Juni 2019

De Bieslandhof organiseert jaarlijks een leuke themaweek. Door een overvloed van leuke activiteiten voor één week voor het thema dit jaar, heeft De Bieslandhof een themamaand georganiseerd. De themamaand van De Bieslandhof ‘Stap in de Gouden eeuw’ is deze week van start gegaan.
 
Er is van alles te beleven deze maand. Een rit met de paardentram, stadswandelingen onder begeleiding van een gids, theeproeverij, workshops, muziek, noem het maar op! In deze maand wordt ook de nachtwacht samen met de bewoners nageschilderd, hier was dinsdag 11 juni de aftrap van.
 
Donderdag 13 juni kunnen de bewoners van De Bieslandhof met hun bezoekers in de ‘gouden eeuw’ stijl op de foto, in de themamaand wordt onder andere ook een modeshow uitgevoerd met prachtige kleding uit deze tijd, door bewoners, vrijwilligers en medewerkers.
 
De samenwerking met o.a. Barbara van Gelder van Something Extra zorgt ervoor dat De Bieslandhof deze maand behoorlijk wat mooie en vooral leuke activiteiten neer kan zetten. Zaterdag 13 juli sluit De Bieslandhof de themamaand feestelijk af met een festival in hun prachtige tuin.
 
De Bieslandhof hoopt een leuke en gezellige maand tegemoet te gaan samen met bewoners, vrijwilligers en medewerkers.