Thuiszorg Pieter van Foreest in Zorgkaart Nederland Top2020!

Geplaatst op: 1 December 2020

Pieter van Foreest behoort tot de 10 best gewaardeerde thuiszorgorganisaties in Nederland op ZorgkaartNederland Top2020. Dit is vanochtend officieel bekendgemaakt tijdens een online evenement van Patiëntenfederatie Nederland.

Frankelandgroep staat tweemaal in ZorgkaartNederland Top2020Elke thuiszorgorganisatie en elk verpleeghuis met dertig of meer waarderingen in de periode 1 januari 2020 tot en met 31 oktober 2020 en elk ziekenhuis en kliniek met honderd of meer waarderingen in dezelfde periode dingt automatisch mee om een plek in de Top2020. Thuiszorg Pieter van Foreest, inclusief het specialistisch team en het VIG Alarm team heeft met in totaal 82 waarderingen, een gemiddeld cijfer van een 9,2 ontvangen van cliënten! Een geweldige prestatie om trots op te zijn. 

Jeanette van Laarhoven, directeur divisie thuis: 'Pieter van Foreest is enorm blij met deze erkenning en waardering van onze cliënten. 
De collega’s zetten zich dagelijks vol enthousiasme, passie en betrokkenheid in voor de cliënten, ook in deze coronatijd, en dat zien we terug in de waarderingen.
Een waardering voor alle collega’s van de thuiszorgteams en het specialistisch team in de regio, waar ik enorm trots op ben!

De cijfers op een rij

De afgelopen 4 jaar zie je dat de waarderingen bij Pieter van Foreest binnen de rubriek thuiszorg is gestegen van een 8,6 gemiddeld in 2017 naar een 9,2 gemiddeld als waardering in 2020.

Waarom een ZorgkaartNederland Top2020?

Juist in deze periode is het extra belangrijk om waardering te tonen aan organisaties die goede zorg leveren. Er staat flinke druk op zorgorganisaties om de zorg goed te organiseren, zowel coronagerelateerde zorg als de gewone zorg. Daarom vindt de Patiënten Federatie Nederland het belangrijk om  de ZorgkaartNederland Top2020 uit te reiken.

Deel ook uw ervaring met de zorg en spreek uw waardering uit over één van onze locaties of teams op Zorgkaart Nederland.