Al bekend met het timmeratelier van Ontmoetingscentrum Naaldwijk?

Geplaatst op: 11 April 2019

In Ontmoetingscentrum Naaldwijk worden vele activiteiten voor de bezoekers georganiseerd.

Zo organiseren Henk Rolff en Ada van Os, twee enthousiaste vrijwilligers, iedere week het timmeratelier, inmiddels ook het paradepaardje van het ontmoetingscentrum. Samen met de bezoekers gaan ze aan de slag om de mooiste producten te maken. Zo hebben ze voor de pasen bijvoorbeeld een mooi houten ei gemaakt waar je leuke attributen op kan zetten. Of wat dacht u van het vliegtuig met plank voor op een kinderkamer, een memobord of wijnrek? Allemaal door de bezoekers met veel liefde en enthousiasme gemaakt.

Het mooie is dat u het kunt kopen. Leuk om te krijgen, maar ook zeker leuk om te geven.  Van de opbrengst worden onder andere nieuwe materialen voor het timmeratelier gekocht, gaan de bezoekers van het timmeratelier een keer per jaar erop uit en worden andere activiteiten binnen het ontmoetingscentrum georganiseerd.

Kijkje nemen
Bent u benieuwd naar de producten die gemaakt zijn? Loop eens gerust binnen bij het ontmoetingscentrum. U bent van harte welkom op de Middel Broekweg 4 in Naaldwijk. Heeft u iets wat u graag wilt hebben wat u zelf niet kunt maken? Stuur dan een mail naar Henk of Ada, o.v.v. timmeratelier via ocnaaldwijk@pietervanforeest.nl. Zij kijken of het mogelijk is, maar grote kans dat ze dit samen met de bezoekers voor u gaan maken, zodat u een uniek item heeft.