Tovert u samen met ons een lach op het gezicht?

Geplaatst op: 5 Maart 2019

Zanger Jurgen Jonkers zet zich vol in tegen Alzheimer. Hij gaat langs verzorgingshuizen om ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen. De Brabander, die furore maakte als de imitator van Frans Bauer, ziet zijn IkWeetDatJijHetWeet-tour dan ook als een persoonlijke missie. Jurgen’s moeder Rietje heeft Alzheimer, hij weet dus als geen ander hoe vervelend deze ziekte is. En ook hoe belangrijk het is haar nu dus nog vrolijk en blij mee te maken. Hij schreef daarom een vrolijk nummer en gaat hiermee langs talloze verzorgingshuizen in Nederland.

Optreden in De Tewebloem
Het eerste optreden staat gepland voor één van de locaties van Pieter van Foreest. Jurgen verblijdt op 6 april de bewoners van De Terwebloem in Poeldijk met zijn komst. Hoe meer donaties we mogen ontvangen, des te meer optredens kan Jurgen verzorgen bij de huizen van Pieter van Foreest.

Sponsort u mee?
Wilt u een bijdrage doen aan dit mooie initiatief? U kunt uw donatie overmaken op NL40RABO0117068829 t.n.v. Jurgen Jonkers Entertainment o.v.v. ‘Donatie De Terwebloem’. Jurgen doneert na elk optreden een bedrag aan de stichting Alzheimer Nederland.

Hoe mooi zou het zijn als al onze locaties kunnen genieten van dit bijzondere muzikale moment, en we bij de bewoners een glimlach op het gezicht kunnen toveren? 

Meer informatie over de missie van Jurgen: www.ikweetdatjijhetweet.nl, en Jurgen in actie: https://youtu.be/2WLtuzaMQ4o.