Triangel biedt zorg met behandeling

Geplaatst op: 17 Februari 2021

De wereld om ons heen verandert en daarmee ook de zorg. De zorg wordt steeds zwaarder. Hoe fijn is het dan dat woonzorgcentrum Triangel vanaf begin 2021 ook de bewoners, waarbij de zorgzwaarte dit vraagt, zorg met behandeling kan bieden.

Wat houdt dit in?
Het kan zijn dat een cliënt, naast de zorg, ook behandeling nodig heeft van bijvoorbeeld een fysiotherapeut, ergotherapeut of logopedist. Wanneer iemand een zorgzwaartepakket 5 of hoger heeft, maakt behandeling deel uit van de indicatie (of is onderdeel van). De huidige zorg ‘zonder behandeling’ wordt dan omgezet naar zogenaamde zorg ‘met behandeling’. Dit houdt in dat er een aantal zaken wijzigen. Zo wordt de Specialist Ouderengeneeskunde dan medisch eindverantwoordelijk, verandert de apotheek en verloopt de mond- en tandzorg via Pieter van Foreest. Daarnaast hebben wij een team behandelaren die voor u klaar staan. De behandelaar bespreekt samen met de cliënt hoe de behandeling eruit zal gaan zien en wat men kunt verwachten.

Het enige wat ongewijzigd blijft is de liefdevolle zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Samen zorgen we ervoor dat ze zich zo thuis als mogelijk voelen.