Triangel en De Hooge Tuinen doen mee met WestlandOntmoet

Geplaatst op: 24 Juli 2017

In het Westland vindt van 21 september tot en met 1 oktober 2017 WestlandOntmoet plaats. Er wordt extra aandacht besteed aan de behoefte om regelmatig met elkaar in contact te komen. Dit kan door het maken van een afspraak, maar het kan ook spontaan zijn. Tijdens deze week worden op verschillende plekken en tijdstippen voor inwoners van het Westland ontmoetingen georganiseerd. Een mooi moment voor het samenzijn.

Ontmoet in Triangel en De Hooge Tuinen
Ook in Westland is veel behoefte om anderen te ontmoeten. Samen is toch een stuk gezelliger om bijvoorbeeld een activiteit te ondernemen. De Triangel en De Hooge Tuinen doen ook mee met WestlandOntmoet.

Koffieochtend Triangel
Op 22 september zijn bewoners uit De Lier van 10.00 – 11.30 uur van harte welkom in de Brasserie van Triangel. Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens het koffie/theedrinken en praatje te maken. Uiteraard wordt er voor iets lekkers gezorgd. U kunt gewoon naar binnen lopen bij de Triangel, Hoofdstraat 104 in De Lier.

Burendag De Hooge Tuinen
Op burendag bent u van harte welkom in De Hooge Tuinen van 10.00 – 15.00 uur. Er is een vrijmarkt door en voor buurtbewoners in Hoogeland e.o. Ook hier staat de ontmoeting centraal. Dit kan zijn door een praatje bij de aangeboden spullen of bij een kopje koffie/thee of limonade in De Hooge Tuinen, Atriumhof 2 in Naaldwijk.

U kunt bij beide locaties binnen lopen. Aanmelden is niet nodig. Komt u ook? Wie weet leiden deze ontmoetingen tot een volgende ontmoeting.
Meer informatie over WestlandOntmoet vind je op de website www.westlandontmoet.nl