Trots op mooie waarderingen op ZorgkaartNederland

Geplaatst op: 16 Maart 2022

Iedere dag zetten we ons in voor het welzijn van onze cliënten. Dat doen we met veel plezier en enthousiasme waarbij we continu oog hebben voor het blijven verbeteren van de zorg en ondersteuning die we verlenen. Dat doen we met elkaar. Het plaatsen van waarderingen op ZorgkaartNederland helpt ons onder andere hierbij.

Blijven verbeteren, steeds beter
ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite in de zorg. Daarnaast is het onafhankelijk, veilig en betrouwbaar. Door uw ervaring anoniem te delen op ZorgkaartNederland laat u zien wat goed gaat in de zorg of waar er verbeterpunten zitten. U deelt anoniem uw ervaring met de zorg en helpt daarbij andere mensen bij het zoeken en vinden van een passende zorgverlener. Met meer waarderingen wordt de website relevanter en betrouwbaarder voor iedereen die op zoek is naar bijvoorbeeld een thuiszorg-, specialistisch team, zorginstelling en/of een bepaalde locatie. Het geeft simpelweg meer inzicht in de kwaliteit van de zorg en in hoe anderen die hebben ervaren.

Mooie waarderingen
Het plaatsen van de waarderingen helpt ons om de zorg blijven verbeteren en steeds beter af te stemmen op de wensen. We zijn blij met iedere waardering en trots dat er vele mooie waarderingen geplaatst worden. We delen er graag enkele met u.

‘We zijn vol lof over de liefdevolle zorg die onze (schoon)moeder kreeg. We konden alles vragen, kregen altijd antwoord, er was voor ons ook aandacht. We hebben grote bewondering voor het personeel, om alle patiënten aandacht te geven.’

‘De verzorging is goed. Bij vragen word ik goed gehoord en begrepen. Verzorging denkt mee in oplossingen echt top.’

‘De medewerkers waren heel begaan met de situatie van mijn vader. Hij kon met al zijn vragen bij hun terecht. Er werd naar hem geluisterd en geprobeerd (voor zover het werk dat toeliet) zoveel mogelijk aan zijn wensen tegemoet te komen. Er wordt daar gewerkt met een groot zorghart! Ook wij als kinderen konden met onze vragen en zorgen bij iedereen terecht, wij hebben de medewerkers ervaren als een warm bad.’

Wilt u ook uw ervaring delen?
Het delen van uw ervaring gaat heel gemakkelijk. Op www.zorgkaartnederland.nl kunt u in de zoekfunctie de naam van de locatie of thuiszorgteam aangeven. Wanneer u naar de desbetreffende pagina gaat, kunt u een reactie plaatsen. Uw waardering wordt, na goedkeuring van ZorgkaartNederland, anoniem geplaatst. Een andere optie is om de waardering te plaatsen via www.pietervanforeest.nl. Op de desbetreffende pagina van de locatie of het thuiszorgteam staat de link van ZorgkaartNederland geplaatst, zodat u rechtstreeks op hun website bij de gewenste locatie/thuiszorgteam komt.