Trots op onze vrijwilligers

Geplaatst op: 6 December 2022

Woensdag 7 december is het weer de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Het perfecte moment om de duizenden vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Om ze te bedanken voor al die duizenden uitgelokte glimlachjes, gedronken kopjes koffie, gesproken woorden, gegeven knuffels, wijze raad en uren inzet. Een dag waarop we graag extra aandacht vestigen op iedereen die zich geheel belangeloos als vrijwilliger inzet.

Het is zo fijn dat er zoveel mensen voor elkaar klaar staan! Net als bij iedere organisatie zijn binnen Pieter van Foreest vrijwilligers onmisbaar. Wij zijn dan ook ontzettend blij met hun inzet het hele jaar door! Daarom is het de uitgelezen kans om een vrijwilliger een compliment te geven of in het zonnetje te zetten. Wij willen al onze vrijwilligers bedanken voor hun enthousiasme en inzet!

Extra handjes
We zijn blij met alle extra handjes. Lijkt het jou leuk om vrijwilligerswerk te doen in welke vorm dan ook? Op www.vrijwilligerbijpieter.nl vind je diverse vrijwilligersvacatures. Samen kijken we graag waar jouw talenten liggen, wat je leuk vindt om te doen en bij welke locatie je aan de slag zou willen. Zo onderzoeken we samen wat de beste match is. Wil je alvast wat ervaring opdoen om bijvoorbeeld door te groeien naar een betaalde baan, in de vorm van een maatschappelijke stage? Of heb jij tijdelijk geen baan en ben je op zoek naar sociale activering of re-integratieactiviteiten? Ook dan ben je bij ons van harte welkom!