Vele mooie inzendingen voor 'Deel je kunst!'

Geplaatst op: 30 April 2021

In maart is het project 'Deel je kunst!' gelanceerd waarbij 65-plussers hun creativiteit zichtbaar kunnen maken. Dit kan van alles zijn. Dansen, zingen, schilderen, tekenen, knutselen, noem het allemaal maar op. Als het maar kunstzinnig is. En dat er veel creativiteit en talent is, blijkt uit de vele inzendingen die we mochten ontvangen. 

Passie voor hun kunst
Er zijn vanuit diverse gemeenten al veel verschillende soorten kunst binnengekomen. De kunstwerken variëren van onder andere prachtige schilderwerken, geweldige fotografie, mooie vilt-, borduurwerken en papierkunst tot het maken van muziek. Fantastisch om te zien hoe iedereen kunst anders interpreteert en dat iedereen zijn/haar kunst wil delen. Met de foto’s geven we een kleine impressie van een aantal inzendingen.

Wilt u ook uw kunst delen?
Heeft u ook een passie voor kunst en wilt u deze ook delen? Grijp dan deze kans en doe mee! Stuur een foto in waarop uw creativiteit te zien is en waar het kunstwerk ook op staat. We zetten u in de spotlight. Alle inzendingen worden getoond via de kanalen van Facebook en Instagram, televisienet in woonzorglocaties, enzovoorts. Met het inzenden van beeldmateriaal wordt automatisch toestemming gegeven voor het publiceren ervan. De foto’s en filmpjes kunnen worden gestuurd naar deeljekunst@outlook.com onder vermelding van naam, leeftijd en woonplaats. En heel graag met een kort persoonlijk verhaaltje. Bijvoorbeeld over hoe lang een hobby al beoefend wordt en wat het doet om creatief bezig te zijn. Misschien gaat er wel een leuke herinnering mee gepaard  Zo krijgt creativiteit echt een gezicht! We horen het graag!

Vragen of meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact op met Ines van der Drift via ivanderdrift@westlandcultuurweb.nl of Jessica el Hadioui-Smit via j.smit@pietervanforeest.nl.  

Deel je kunst is een project van Westland Cultuurweb, Careyn en Pieter van Foreest.