Veranderingen in de zorg

Dit bericht maakt deel uit van 'Veranderingen in de zorg', waarin we belangrijke informatie ter naslag verzamelen en bundelen.
Bekijk hier het complete overzicht

Informatiebijeenkomst ‘veranderingen in de zorg rondom de thuiswonende klant’ groot succes!

Geplaatst op: 20 April 2015

Donderdag avond 16 april heeft de eerste informatiebijeenkomst plaatsgevonden, speciaal georganiseerd voor u als verwijzers en zorgpartner. Zorgorganisaties Pieter van Foreest en Careyn wilden met u het gesprek aangaan over de vele veranderingen in de zorg rondom de thuiswonende klant. Met deze bijeenkomst wilden we graag informatie delen over de veranderingen die ons als zorgorganisaties betreft, elkaar verder leren kennen en vooral het gesprek met elkaar aangaan. We hebben elkaar nodig om deze veranderingen door te voeren!

De druk bezochte informatiebijeenkomst bevatte een aantal actuele en intrigerende presentaties. DSW Zorgverzekeraar, Pieter van Foreest en Careyn hebben presentaties gegeven over de veranderingen in de zorg,  het eerstelijnsverblijf en de wijkverpleging (segment 1). Daarnaast heeft er een prikkelende paneldiscussie plaatsgevonden waarbij de zaal actief mee heeft gediscussieerd.

Wij vonden het fijn dat u erbij aanwezig was!

Was u niet aanwezig, maar bent u wel geïnteresseerd geraakt? Deze bijeenkomst vindt nogmaals plaats op 23 april in Delft. De toegang is gratis en aanmelden is nog mogelijk. Mail uw naam en organisatie naar info@pietervanforeest.nl o.v.v. Informatiebijeenkomst. Voor meer informatie klik hier

Tot dan?!