Veranderingen in de zorg

Dit bericht maakt deel uit van 'Veranderingen in de zorg', waarin we belangrijke informatie ter naslag verzamelen en bundelen.
Bekijk hier het complete overzicht

Laatste kans voor woonmarkt; Hoe woont u overmorgen?

Geplaatst op: 14 Oktober 2015

Denkt u er wel eens over na hoe u in de toekomst wilt wonen? Wilt u graag zo lang als mogelijk zelfstandig wonen in uw vertrouwde omgeving? Of wilt u er voor zorgen dat uw ouders thuis kunnen blijven wonen? Al dit soort vragen zijn belangrijk voor de toekomstige woonsituatie van uzelf en / of uw familieleden. Speciaal voor u wordt er een theatervoorstelling aangeboden met een woonmarkt met de titel; "Thuis in de toekomst, hoe woon ik overmorgen". Donderdag 15 oktober is de laatste kans om hier naar toe te gaan. U bent van harte welkom vanaf 20.00 uur in 't Trefpunt, Maasland. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Kom dus vooral kijken en luisteren!

Voor wie?
De woonmarkt wordt georganiseerd voor inwoners uit Midden-Delfland die nadenken over wonen in de toekomst, en voor mensen die met een ander meedenken over hun woonsituatie. Door tijdig in te spelen op toekomstige woonwensen kunnen knelpunten voorkomen worden.

Wat houdt de woonmarkt in?
De woonmarkt begint met een theatervoorstelling van 30 minuten: "Als je overmorgen oud bent". Stan Limburg en Rieneke van Nunen, bekend van onder ander Oppassen, Kees & Co en de Sylvia Millecam show, brengen met korte scenes en liedjes allerlei onderwerpen onder de aandacht die te maken hebben met wonen. Na de voorstelling kunt u informatie verzamelen en uw vragen stellen op de woonmarkt, bij de aanwezige bedrijven en organisaties uit Midden-Delfland.

Wie organiseren de woonmarkten?
De theatervoorstelling en de woonmarkten worden u aangeboden door Welzijn Midden-Delfland; Wonen Midden-Delfland; Gemeente Midden-Delfland; Careyn en Pieter van Foreest. Zij zijn aanwezig om u te informeren en om vragen te beantwoorden. Daarnaast vindt u er een makelaar; een aannemer; de brandweer; de politie: een installateur van domotica; informatie over groepswonen; een leverancier van hulpmiddelen etc.. Wij treffen u graag op één van de woonmarkten. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden en u hoeft zich niet aan te melden. En….neem gerust uw buurvrouw, familielid, vriend of bekende mee!