Vier de feestdagen aan de kust

Geplaatst op: 31 Oktober 2018

Even logeren, in bijzonder goede handen. Een plek waar uw naaste het heerlijk heeft, net als thuis, omringd door lieve zorgzame mensen. Zodat u als mantelzorger even de ruimte krijgt voor een adempauze.

Even tijd nemen voor uzelf, het klinkt zo logisch. En dat is het ook. Toch zijn er veel mantelzorgers die dat niet zo gemakkelijk kunnen. Het is daardoor steeds moeilijker om de zorg voor uw naaste vol te houden. U kunt overbelast raken. Want als u voor een ander zorgt is het belangrijk om ook goed voor uzelf te zorgen.

Ons team van betrokken en geschoolde vrijwilligers en zorgmedewerkers is er om de taken even over te nemen. De zorg van thuis wordt zo voortgezet in onze logies & respijt, 24 uur per dag, zeven dagen per week. U kunt als mantelzorger daardoor even tot rust komen, thuis of samen met uw naaste in Strandgoed Ter Heijde.

Voor wie?
Wij verwelkomen thuiswonende volwassenen, met een lichamelijke beperking en/of een lichte vorm van dementie, die rekenen op de hulp en ondersteuning van hun mantelzorger(s).

Vier de feestdagen aan de kust
De feestdagen vieren in een warme sfeervolle omgeving? Ook dan bent u van harte welkom! Zorgmedewerkers en vrijwilligers zorgen voor een huiselijke en feestelijke sfeer zodat u samen of alleen kan genieten van een onbezorgd verblijf in Strandgoed Ter Heijde. Aanmelden voor een verblijf in die periode is mogelijk tot 1 december.

Contact
Neem voor meer informatie of aanmelden vrijblijvend contact op via strandgoed@pietervanforeest.nl of bel naar 015 – 515 5000 / 06 - 5391 0101.