Vlietzicht viert 10-jarig jubileum met spetterende feestweek!

Geplaatst op: 15 Juli 2021

Zondag 4 juli bestond Kleinschalig Wonen Vlietzicht 10 jaar en dat hebben ze een week lang gevierd samen met de bewoners en hun familie, vrijwilligers en buurtgenoten! In het programma stond (geheel coronaproof) muziek, dans, eten en gezelligheid centraal, want dat hebben we toch allemaal wel een beetje gemist het afgelopen jaar.  

Op zaterdag 3 juli werd de feestweek afgetrapt met een mooi openlucht optreden van Focalicious, wat werd gerealiseerd via fonds1818. De buren van Vlietzicht genoten ook gezellig mee! Maandagochtend werd iedereen verwend met heerlijke gebakjes van de vaste broodleverancier Bakkerij v.d. Berg. Dinsdag verwelkomde de locatie een drietal nieuwe vrijwilligers, die vanaf nu wekelijks langskomen met aaidieren voor de bewoners.  

Donderdag was dé grote feestdag, eerst konden bewoners samen met familie en vrijwilligers een historische wandeling door Wateringen lopen en bij terugkomst stond de poffertjeskraam op de wandelaars te wachten. Zelfs een bewoonster van 96 jaar heeft de gehele wandeling van 4,3 km gelopen, wat een prestatie! Naast familie waren ook de buren van Vlietzicht en vrijwilligers uitgenodigd om het 10-jarig bestaan mee te vieren! Want waar zouden we tenslotte zijn zonder onze trouwe vrijwilligers én fijne buren? ‘Beter een goede buur, dan een verre vriend’ gold ook deze donderdag weer toen de stroom uitviel en een buurman direct met een ander verlengsnoer aan kwam lopen!  

Vrijdag werd er met verschillende afdelingen gezamenlijk Chinees gegeten en zaterdagmiddag kwam ijssalon Vanilla uit Wateringen nog speciaal langs. Iedereen kijkt terug op een hele fijne, lekkere en gezellige feestweek! Na de zomer gaan de collega’s het jubileum nog vieren met het gehele team in de vorm van een leuk uitje.  

Op naar de volgende 10 jaar! 

Bakkerij v.d. Berg, Fonds 1818 & Ijssalon Vanilla, bedankt voor jullie sponsorbijdrage aan de feestweek!