Volop genieten van optreden Jurgen Jonkers in De Terwebloem

Geplaatst op: 4 Februari 2020

Wat was het weer een fantastische optreden van Jurgen Jonkers in De Terwebloem.

Bewoners, familieleden, iedereen keek weer uit naar zijn bezoek op zaterdag 1 februari jl. Het eerdere optreden was vorig jaar al met veel enthousiasme ontvangen. Ook dit optreden was weer prachtig. Er werd gedanst, meegezongen, gelachen, gehuild. Kortom alles was weer aanwezig voor een middag met een gouden rand en dat bleek ook wel uit de ontvangen reacties.

‘bewoners willen Jurgen in De Terwebloem houden, er werd al een slaapplaats geregeld’

‘dit zijn geen tranen van verdriet, maar van geluk’

‘een herinnering om nooit meer te vergeten’

‘ik zag mijn moeder ontspannen, wat een beleving’

Op 12 februari treedt Jurgen op in De Kreek en op 18 februari in Delfshove. Er wordt door iedereen al uitgekeken naar zijn komst.

Sponsort u mee?
We gunnen al onze cliënten zo'n geweldig optreden. ​ Wilt u daar uw steentje aan bijdragen? Sponsor dan mee. Hoe meer donaties we mogen ontvangen, des te meer optredens kan de Stichting Ik weet dat jij het weet binnen Pieter van Foreest verzorgen. U kunt uw donatie overmaken naar  NL47RABO 0349218803  t.n.v. Stichting Ik weet dat jij het weet o.v.v. ‘Donatie en met vermelding van het huis waar u graag wilt dat een optreden plaatsvindt.

Hoe mooi zou het zijn als al onze locaties kunnen genieten van dit bijzondere muzikale moment, en we bij de bewoners een glimlach op het gezicht kunnen toveren?

Voor meer informatie ga naar www.ikweetdatjijhetweet.nl.