Volop Liefde bij KunstZinnig Pieter

Geplaatst op: 15 April 2022

Het afgelopen half jaar heeft het project KunstZinnig Pieter, in samenwerking met BES&CULTUUR, meerdere leuke en inspirerende workshops gegeven met het thema van Letter tot Taal. Wat heeft iedereen hiervan genoten en wat was het leuk om te zien hoe enthousiast dit werd ontvangen!

Het thema voor de komende maanden is LIEFDE. Een thema wat veelomvattend is en iedereen aanspreekt. Afgelopen week hebben de eerste workshops plaatsgevonden.

‘Ja, ik wil’
In Delfshove vond van de week de workshop ‘Ja, ik wil’ plaats. Van een kopie van een (eigen) trouwfoto werd een heus kunstwerk gemaakt. De resultaten waren prachtig en vooral mooi om te zien hoeveel herinneringen en gesprekken naar voren kwamen.

‘Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen’
Elkaar diep in de ogen aankijken en dan door een ‘roze bril’. Love opticiens Jos en Gonny van BES&CULTUUR hebben de bezoekers van Ontmoetingscentrum Pijnacker met liefdevolle aandacht begeleid om de oude bril een nieuwe look te geven. Het was een vrolijke en creatieve middag en het eindresultaat was uniek en bijzonder. Uiteraard keek iedereen elkaar vervolgens eens in de poppetjes van elkaars ogen door de nieuwe bril.

Er staan nog vele leuke workshops gepland met dans, poëzie en muziek, maar allemaal in het thema LIEFDE.

KunstZinnig Pieter wordt mede mogelijk gemaakt door het Lang Leven Kunst Fonds en de regeling voor ‘Samen cultuur maken’ van fonds Cultuurparticipatie.