Voorjaarsmarkt Triangel weer een succes!

Geplaatst op: 6 Juni 2019

Als ‘je krijgt wat je verdient’ echt waar is, dan zit het wel goed bij de bewoners, de medewerkers en de vele vrijwilligers van Triangel. Het prachtige weer leverde afgelopen zaterdag een fantastische bijdrage aan de jaarlijks terugkerende voorjaarsmarkt.

Een bijzondere bijdrage aan het welslagen van dit jaar was de opening van een schitterende expositie van oude zwart/wit foto’s uit De Lier. Vakfotograaf Q heeft de foto’s vergroot tot exemplaren van 2x1 meter. Ze geven een mooie indruk van hoe het in De Lier geweest is. Vanuit de buurt was er volop belangstelling voor de foto’s. Het is fijn dat de foto’s blijven hangen en dat iedereen nog de kans krijgt om ze te bekijken. Neem een oudere mee en je zult merken dat de herinneringen vanzelf naar boven komen.

Op de markt was van alles te koop. Van kleding (van voeten tot en met het hoofd), verzorgingsartikelen, bloemen en planten, eigengemaakte cadeau-artikelen, snoep en baksels tot koffie met gebak en overheerlijke pannenkoeken. Er was ook een loterij met cadeaubonnen van de Lierse winkeliers.

De bewoners, medewerkers en vrijwilligers voor en achter de schermen hebben heel wat werk verzet. Diverse privésponsors hebben bijgedragen aan de voorraad materialen. Ook de lokale sponsors verdienen een eervolle vermelding: De Bloemenzee, de Bongaard, Bakkerij Langerak, Snackers, De Wintertuin, van Dijk Flora, KP Holland, J&P Ten Have,G. Kouwenhoven, Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Van Geest potplanten, La Vie en Rose, De Vitaminetuin, Takii, Royal Pride Holland, Leon van Lint, Opti-flor en extra hulde voor iedereen die we nog zijn vergeten!

Het uiteindelijke resultaat is dat er € 2000,- opgehaald is voor de aanschaf van muziekinstrumenten. Als je binnenkort langs Triangel loopt, bestaat de mogelijkheid dat je als dank vanuit geheel Triangel gezellige muzikale klanken hoort.

Het was lekker warm en gezellig. Dat hadden ze toch maar mooi verdiend.