Stichting Vrienden van De Terwebloem organiseert geslaagd vriendendiner

Geplaatst op: 25 November 2019

Op 14 november was het restaurant in De Terwebloem druk bezet. De leden van Stichting Vrienden van De Terwebloem hadden een gezellig vriendendiner georganiseerd waar men tegen een vergoeding zich kon inschrijven voor een diner.

De opkomst was boven verwachting. Niet alleen veel bewoners hadden zich samen met de familie aangemeld, maar ook bekenden van De Terwebloem. Samen met de sponsoren, koks en medewerkers van De Terwebloem is er hard gewerkt om het diner te laten slagen.  En geslaagd was het zeker. Met liefst 61 aanmeldingen hadden de leden van de Stichting Vrienden hun handen vol het mooie diner uit te serveren Er werd maar liefst een zevengangendiner geserveerd. Tijdens het diner konden de aanwezigen genieten van een gezellig optreden onder leiding van Christine Quak.

Bedankt
We willen de sponsoren bedanken die het diner mogelijk en mede tot een succes gemaakt: Apetito maaltijdservice, slagerij Marco v.d. Hout, restaurant Vrienden, Kwekerij Bestplant, Bakkerij van Malkenhorst, Bloembollenleverancier Onings, paprikakwekerij Vitapep, Silene, Koppert Cres en Trefzeker.

Uiteraard willen wij de aanwezigen eveneens bedanken voor hun bijdrage en aanwezigheid. Met de bijdrage van het diner kunnen weer goede initiatieven voor de bewoners De Terwebloem mogelijk worden gemaakt. Het eerste initiatief waarmee de stichting aan de slag zal gaan is al bekend, namelijk het aankleden en gezellig maken van de functionele ruimte. Het was een zeer geslaagde en mooie avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Stichting Vrienden
Stichting Vrienden van De Terwebloem is opgericht met als doel om de bewoners van De Terwebloem te ondersteunen op maatschappelijk, sociaal en godsdienstig gebied. De Terwebloem krijgt geld van de overheid voor het leveren van zorg en behandeling, maar niet voor de extra activiteiten. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door subsidies, giften, donaties en acties. De stichting dient een algemeen belang en heeft geen winstoogopmerk.

Wilt u ons ook ondersteunen?
Een mogelijkheid om uw betrokkenheid bij, waardering voor en/of tevredenheid over De Terwebloem tot uitdrukking te brengen, is het geven van een financiële bijdrage aan Stichting Vrienden van. Dit kan in de vorm van een gift, maar het is ook mogelijk om donateur te worden. U kunt voor meer informatie contact opnemen via 0174 – 24589 of mailen naar vriendenvandeterwebloem@gmail.com.