Wandelgroep Ontmoetingscentrum Dock van Delft

Geplaatst op: 11 Mei 2022

Bij Ontmoetingscentrum Dock van Delft worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor mensen met geheugenproblemen. Veel bezoekers van Ontmoetingscentrum Dock van Delft gaan graag naar buiten en vinden het heerlijk om te wandelen. Het is fijn dat dit weer kan met dit zonnige weer en daarom start het ontmoetingscentrum een wekelijkse wandelgroep op donderdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur.

Voor deze wekelijkse wandelgroep zijn de collega’s van het ontmoetingscentrum op zoek naar vrijwilligers die graag wandelen en willen helpen tijdens de wandeling. Bezoekers die in een rolstoel zitten kunnen dan ook mee met de wandeling. Kunt u niet elke week helpen maar bijvoorbeeld een keer per maand dan zijn zij daar ook erg blij mee. Wilt u Ontmoetingscentrum Dock van Delft een helpende hand bieden? Neem dan contact op via de mail ocdockvandelft@pietervanforeest.nl of bel naar 015-5158100.

Ook meewandelen?
Heeft u zelf last van een haperend brein? U bent van harte welkom om met de wandelgroep van Ontmoetingscentrum Dock van Delft mee te gaan. Aanmelden via de mail of via de telefoon is handig, maar spontaan langskomen bij Ontmoetingscentrum Dock van Delft aan Ezelsveldlaan 276 in Delft mag ook.