Week van de Veiligheid thema veilig ouder worden

Geplaatst op: 18 September 2018

In de Week van Veiligheid 2018 organiseert gemeente Midden-Delfland meerdere inspiratiebijeenkomsten over veilig (thuis) ouder worden. Uiteraard is Pieter van Foreest hierbij ook aanwezig om tips te geven over langer veilig thuis blijven wonen. Daarnaast zorgt theatergroep The Big Mo voor een beeldende en interactieve invulling en ook een notaris van Notarishuis Van Stenis zal aanwezig zijn.

Welke thema’s komen aan bod?
De theatergroep laat zien hoe u te maken kunt krijgen met bijvoorbeeld financieel misbruik. De notaris vertelt waarom een levenstestament waardevol kan zijn. De ergotherapeut vanuit Pieter van Foreest geeft tips over veiliger wonen en neemt verschillende hulpmiddelen mee die uitgeprobeerd kunnen worden. In deze afwisselende bijeenkomsten is er gelegenheid om vragen te stellen aan mensen van Notarishuis Van Stenis, zorginstelling Pieter van Foreest en het maatschappelijk team van de gemeente.

Voor wie zijn de bijeenkomsten?
De bijeenkomsten zijn bestemd voor 65+-ers, hun familie en mantelzorgers.

Waar

Wanneer

Hoe laat

De Dorpshoeve
Keenenburgseweg 10
Schipluiden

Dinsdag 9 oktober 2018
13.30 –16.00 uur

Start programma 14.00 uur

De Hoornbloem
Koninging Julianaplein 1
Den Hoorn

Donderdag 11 oktober 2018
9.30 – 12.00 uur

Start programma 14.00 uur

Trefpunt
Kerkplein 11
Maasland

Donderdag 11 oktober 2018
13.30 – 16.00 uur

Start programma 14.00 uur

Aanmelden
U kunt zich voor 1 oktober a.s. aanmelden door te mailen naar veiligheidsweek@middendelfland.nl. Wilt u daarbij vermelden in welke dorpskern u naar de voorstelling komt en met hoeveel personen?
Meld u snel aan want VOL = VOL.

Wij zien u graag bij de voorstellingen!