Weidevogelhof pakt uit voor 10-jarig jubileum

Geplaatst op: 6 September 2021

Weidevogelhof bestaat tien jaar en dat lieten ze natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij gaan! Op woensdag 1 september was er een gezellige feestmiddag voor de bewoners en op donderdag 2 september was het tijd voor een gezellige middag met de collega’s!

Magisch feest voor de bewoners
De bewoners konden genieten van allerlei leuke activiteiten en lekkere hapjes en drankjes, terwijl een draaiorgel, accordeonist en een zanger zorgden voor gezellige muzikale ondersteuning. En genoten werd er! De bewoners leefden zichtbaar op, iets wat meer dan welkom was na de afgelopen periode. Hoe fijn dat deze middag – uiteraard geheel coronaproof – weer mogelijk was! De bewoners konden blikken werpen, koekhappen, dieren aaien, zingen, dansen en er was ook een goochelaar die ervoor zorgde dat het een magisch feest werd. Natuurlijk hoort er ook gebak bij zo’n feestelijke dag, dus collega Elise had gezorgd voor heerlijke cupcakes. 

Het feest was niet mogelijk geweest zonder Stichting Vrienden van Weidevogelhof en zonder de inzet van de vrijwilligers en de collega’s van welzijn. Hartelijk dank daarvoor!

Heerlijke borrel voor collega’s
De volgende dag was het de beurt aan de collega’s, ook voor hen was er een gezellige middag georganiseerd. Bij de Soete Suikerbol in Pijnacker waren alle collega’s welkom voor een heerlijke borrel. Wat was het gezellig! Een feest waar nog lange tijd op teruggekeken zal worden.