Ontmoet elkaar door gezellige activiteiten tijdens WestlandOntmoet

Geplaatst op: 20 Juli 2018

In de week van 20 t/m 30 september 2018 vindt de tweede editie van WestlandOntmoet plaats waar elkaar ontmoeten centraal staat. Samen is het toch vaak gezelliger dan alleen. Ook Pieter van Foreest doet hieraan mee.

Ontmoetingen onder het genot van een hapje en drankje
De Brasserie van De Hooge Tuinen biedt u de mogelijkheid tot leuke ontmoetingen. In deze gezellige brasserie staat de koffie klaar. Tevens kunt u op het terras aan het water genieten en anderen ontmoeten. 

Datum: 20 t/m 30 september dagelijks van 14.00 - 17.00 uur
Locatie: Brasserie De Hooge Tuinen
Adres: Atriumhof 2 in Naaldwijk

Informatieve ontmoeting
Samen met Brandweer Haaglanden, Buurtpreventie De Lier, Vitis Welzijn, Voor Westland en Team De Lier Thuis wordt een informatieve ontmoeting bij Lunchroom Bijzonder georganiseerd.

Kijk met een virtuele bril hoe het is om in een brandend huis te lopen en weet hoe je veiligheidsmaatregelen kan nemen. Wil je liever bijdragen aan een veilig De Lier, dan kan je wellicht aansluiten bij de Buurtpreventie De Lier. Je kan informatie krijgen over passende activiteiten voor zowel jong als oud, je bloeddruk en/of bloedsuiker laten meten. Uiteraard is iedereen welkom.

Datum: 24 september 14.00 - 18.00 uur
Locatie: Lunchroom Bijzonder
Adres: Hoofdstraat 9 in De Lier

Gezellige koffiemiddag
Kom op 26 september langs om elkaar te ontmoeten in Ontmoetingscentrum Naaldwijk. De sfeer is ongedwongen en er staat heerlijke koffie/thee met wat lekkers klaar. Maak kennis met het ontmoetingscentrum, maar vooral met elkaar.

Datum: 26 september 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum Naaldwijk
Adres: Middel Broekweg 2 in Naaldwijk

Burenmiddag en ontmoetingsochtenden
Op vrijdagmiddag 21 september van 14:30 tot 16:00 uur organiseert Triangel een Burenmiddag met live muziek van de Famliyband. Komt u ook gezellig langs?

Datum: 21 september 14.30 - 16.00 uur
Locatie: Triangel
Adres: Hoofdstraat 104 in De Lier

Dinsdagochtend 25 en donderdagochtend 27 september bent u ook van harte welkom in Triangel om onder het genot van een kopje koffie elkaar te ontmoeten tussen 10:00- 11:30 uur. U kunt dan gezellig met elkaar kletsen of aanschuiven aan een tafel waar een spelletje wordt gespeeld.

Datum: 25 en 27 september 10:00 - 11:30 uur
Locatie: Triangel
Adres: Hoofdstraat 104 in De Lier

Meezingen met zanger Koos Janssen en creatief met schelpen
Tijdens een intiem huiskameroptreden op 22 september in het Logies en Respijt Strandgoed Ter Heijde zal de Poeldijkse zanger Koos Janssen zorgen voor een feestsfeer. Zing mee met bekende nummers en geniet! Uiteraard zorgen wij voor een lekker hapje en drankje.

Datum: 22 september 14:00 - 16:00 uur
Locatie: Logies en Respijt Strandgoed Ter Heijde (locatie Duinhof, 2e etage)
Adres: Arie Tukstraat 2, Ter Heijde

Onder leiding van kunstenares Wil v.d. Helm kunt u een steigerplankje versieren met schelpen uit Ter Heijde. Leuk voor thuis aan de muur, in de tuin of om cadeau te doen! Uiteraard zorgen wij ook bij deze activiteit voor een lekker hapje en drankje.

Datum: 27 september 14:00 - 16:00 uur
Locatie: Logies en Respijt Strandgoed Ter Heijde (locatie Duinhof, 2e etage)
Adres: Arie Tukstraat 2, Ter Heijde

Let op! Voor de activiteiten in Logies en Respijt Strandgoed Ter Heijde is aanmelding verplicht. Mail naar strandgoed@pietervanforeest.nl om u aan te melden.  

WestlandOntmoet 2018
De vraag naar gezelschap heeft iedereen, ook in het Westland is er veel behoefte om anderen te ontmoeten. Dat kan zijn in een groep of soms met 2 mensen. Elkaar ontmoeten, voor en door elkaar. Voor meer informatie ga naar www.westlandontmoet.nl