Wil jij Zorgassistent of Helpende in opleiding in Akkerleven worden?

Geplaatst op: 13 Juni 2022

Akkerleven is een gezellige locatie in Schipluiden, midden in een groene omgeving. Je start je loopbaan in Akkerleven als Gastvrouw op een van de afdelingen voor mensen met dementie. Via een interne opleiding leer je voor Zorgassistent of Helpende. Samen bekijken we welk traject het beste bij jou past.

Jouw loopbaan
Bewoners komen bij jou voor de maaltijden, een praatje, een spelletje, persoonlijke verzorging en warme aandacht. Je hebt affiniteit met ouderen die lichamelijke zorg nodig hebben en je hebt oog voor de verschillende persoonlijkheden en behoeften van bewoners. Je zorgt ervoor dat in de huiskamer een gezellige sfeer heerst en dat iedereen zich welkom voelt, en je houdt de leefomgeving fris en netjes. Daarnaast ondersteun je onze bewoners bij het wassen, aankleden, de toilletgang en mondzorg. Je begrijpt wat welbevinden inhoudt, je signaleert als het met mensen wat minder goed gaat of als er aandacht of zorg nodig is en geeft deze signalen door aan de juiste collega’s.

Persoonsgericht werken
Binnen Pieter van Foreest werken we persoonsgericht; dat wil zeggen dat we zoveel mogelijk rekening houden met de gewoontes en behoeften die onze bewoners hebben, zodat mensen zich gehoord en begrepen en zich zo thuis als mogelijk voelen.Je vindt het leuk om daar meer over te leren en er een bijdrage aan te leveren.

Kom kennismaken, meld je aan!
Is dit iets voor jou? Wellicht kunnen we je dan binnenkort verwelkomen als onze nieuwe collega. Kom daarom kennismaken in Akkerleven op 16 juni vanaf 9.30 uur. Vergeet niet om je aan te melden, klik hier.