Geslaagde nieuwjaarsreceptie 2018

Geplaatst op: 9 Januari 2018
Maandag 8 januari trapte Pieter van Foreest traditiegetrouw het jaar af met een nieuwjaarsreceptie voor alle medewerkers en genodigden. Diny de Bresser, voorzitter Raad van Bestuur, blikte kort terug op 2017 en sprak met vertrouwen en enthousiasme over wat 2018 ons te bieden heeft. "Een nieuw jaar waarin we met een hoop energie en positiviteit aan de slag gaan. Om ons te blijven inzetten voor onze cliënten, samen met elkaar, met familie, vrijwilligers en onze samenwerkingspartners", aldus Diny. 

Boven Verwachting Prijs
Tijdens de nieuwjaarsreceptie is de winnaar van de Boven Verwachting Prijs 2018 bekend gemaakt. And the winner is...‘Het is de KUNST te verbinden’ van de collega’s uit De Hooge Tuinen. Een prachtig dansproject, bedacht om in meerdere locaties binnen Pieter van Foreest uit te voeren. Met het gewonnen bedrag van maar liefst € 10.000,- kunnen er heel wat cliënten mee genieten van dit project. Bedankt Klein Breteler Fonds voor de cheque die dit mogelijk maakt. Waarom is dit het winnende idee? Tijdens de pitch, die alle genomineerden mochten houden, was naast de jury ook de zaal ontroerd. Een filmpje dat liet zien wat het dansen met cliënten doet vertelde meer dan duizend woorden, heel bijzonder om iemand zo te zien genieten! Ook een applaus voor alle andere ingezonden ideeën. Ze waren stuk voor stuk boven verwachting!

Netwerkmarkt
Tijdens de receptie waren er ook diverse projecten en ideeën van Pieter van Foreest aanwezig in het kader van delen, verbinden en van elkaar leren. 
 
Verslag over hoe het dansproject verloopt in De Hooge Tuinen: