Winterfair in Ontmoetingscentrum Dock van Delft

Geplaatst op: 19 Oktober 2015

Ontmoetingscentrum Dock van Delft organiseert op zaterdag 7 november een open dag/ winterfair. Vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij het ontmoetingscentrum aan de Ezelsveldlaan 276, 2611 DL Delft. 

Activiteit

Mensen kunnen de zelfgemaakte artikelen van bezoekers kopen, er is een loterij en u kunt bij/in een winters tafereel op de foto met uw familie. Het is ook mogelijk om verschillende workshops te volgen in één van de huiskamers. Op deze dag staat er een koek-  en zopiekraam waar u iets lekkers kunt kopen om de honger en dorst te stillen. Even geen zin om te shoppen? U kunt ook onder het genot van een kopje koffie/thee naar livemuziek luisteren.

Mantelzorg

Op 10 november is het “de dag van de mantelzorger” en daarom wil Dock van Delft op 7 november de mantelzorger met een speciaal gevoel naar huis laten gaan. Er is gelegenheid, om tegen een kleine vergoeding, een kleine schoonheidsbehandeling te krijgen. Mantelzorgers die hiervan gebruik willen maken kunnen zich inschrijven bij Luciëlle Folkers via telefoonnummer 015-5158100

Opbrengst

De opbrengst voor deze dag is bestemd voor trapondersteuning voor duo-fiets, een kruidenkas, nieuw spelmateriaal en aankleding voor de huiskamers.

We gaan er een gezellige dag van maken en zien u graag op 7 november langskomen!