Zorgmedewerkers Pieter van Foreest uitgenodigd om afspraak te maken voor vaccinatie

Geplaatst op: 7 Januari 2021

Duizenden medewerkers die in de zorg werkzaam zijn, ontvangen binnenkort via hun werkgevers een uitnodiging om zich binnenkort te laten vaccineren tegen COVID-19. Zodra er een landelijke 'GO' is gaan de brieven de deur uit. Ook vanuit Pieter van Foreest. Alle uitnodigingen zijn op 4 januari verstuurd en de eerste afspraken zijn gemaakt.

Planning vaccinatie versneld

  • Het inenten begint op vrijdag 8 januari in Houten, Veghel en Rotterdam.
  • Amsterdam, Drenthe en Haaglanden volgen op 11 januari
  • De overige GGD-regio's op 15 januari. (ipv 18 januari)
     

GGD GHOR opent callcenter om afspraak voor vaccinatie te maken
GGD GHOR Nederland opent een callcenter. Tweeduizend medewerkers staan klaar om afspraken in te plannen voor de vaccinaties. Het callcenter zal zeven dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur geopend zijn voor het maken van afspraken. Er wordt een enorme drukte verwacht, hiervoor vraagt het GGD GHOR dan ook begrip.

Volgens de vaccinatiestrategie van het kabinet wordt eerst verzorgend personeel in verpleegtehuizen/ouderenzorg ingeënt. Ook mensen die in de acute zorg werken, worden zo snel mogelijk gevaccineerd tegen COVID-19. Het gaat niet alleen om verpleegkundigen en artsen die op de intensive care, de afdeling spoedeisende hulp of de corona-afdeling werken, maar ook ambulancepersoneel, huisartsen etc.

 

Meer informatie? 

Lees meer op www.coronavaccinatie.nl 
Ook kun je terecht in de groep coronanieuws voor meer informatie

 

Vaccinatielocaties corona GGD