Zorgtoppers De Hooge Tuinen in het zonnetje gezet met Aloë vera bladeren

Geplaatst op: 29 April 2020

Medewerkers van ’s Heerenloo – Westerhonk, Pieter van Foreest – De Hooge Tuinen en Ziekenhuis Het Groene hart ontvingen afgelopen week een box met Aloë vera bladeren van Dr. Green. Het bedrijf organiseerde deze actie om zorgtoppers in deze tijd eens extra te waarderen. Dr. Green werd overladen met hartverwarmende nominaties. Uiteindelijk ontvingen drie organisaties een doos met verse Aloë vera bladeren.

Pieter van Foreest – De Hooge Tuinen
Een van deze boxen werd uitgereikt aan Dominique den Heijer bij verpleeghuis De Hooge Tuinen te Naaldwijk. Dominique nomineerde al haar collega’s. Dr. Green gaf buiten bij De Hooge Tuinen een demonstratie. “Ik heb nooit geweten dat de gel in de plant zat”. De medewerkers wisten ook de andere eigenschappen van de Aloë vera gel te waarderen. Zo werkt het ook prima tegen rimpels.

Over Dr. Green
Aloë vera teler Dr. Green richt zich sinds april ook op het aanbieden van losse Aloë vera bladeren in plaats van de potplanten. Aloë vera staat bekend om zijn geneeskrachtige werking. De gel die uit de plant komt wordt bijna in elk beautyproduct gebruikt. Met het aanbieden van verse Aloë vera bladeren kan iedereen de gel zelf eenvoudig oogsten en een 100% puur en natuurlijk product gebruiken voor hun huid. Naast de hydraterende werking voor droge handen is de gel ook zeer geschikt voor andere huidverzorging en kan het helpen bij het verminderen van huidproblemen en klachten zoals jeuk. Op de website www.drgreen.nl zijn alle toepassingen en recepten te vinden.