Unieke drive-in banenmarkt Hire & Ride

Ben jij klaar met je opleiding en op zoek naar een baan? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen de zorg? Kom dan naar onze unieke drive-in banenmarkt! Vanuit je auto krijg je alles te horen over het werken bij Pieter van Foreest. Je krijgt informatie over de diverse functies die we beschikbaar hebben zoals, Verzorgende IG, Contactverzorgende, Verpleegkundige in de Wijk, MBO-verpleegkundige, de rol van Wijkverpleegkundige en HBO-Verpleegkundige op een locatie. We zoeken dus zowel kandidaten die intramuraal als extramuraal willen werken op een van onze locaties of in onze ontmoetingscentra of wijkteams. We nodigen je van harte uit op dinsdagavond 7 juli van 19.00 uur tot 20.00 uur op het parkeerterrein aan de Kalfjeslaan 2 in Delft. 

Wat gaan we doen?

Hire & Ride is een drive-in banenmarkt waarbij we kennis kunnen maken en elkaar kunnen ontmoeten maar dan wel coronaproof. We hebben een mooi programma gemaakt over wie wij zijn, wat wij te bieden hebben en hoe het is om bij Pieter van Foreest te werken. Ook krijg je informatie over de diverse functies. Net als bij een drive-in bioscoop blijf je in je auto zitten en kun je het programma volgen via een groot televisiescherm. Het geluid hoor je via je eigen autoradio. Om de sfeer compleet te maken brengen wij jou een drankje en popcorn in de auto. Het programma is van 19.00 uur tot 20.00 uur en daarna weet jij precies welke banen wij bieden.

In de week na Hire & Ride plannen we een telefonisch gesprek om nader kennis te maken en te bekijken of er een wederzijdse klik is en of jij bij Pieter van Foreest aan de slag zou willen en kunnen. 

Praktische informatie:

Wanneer:  Dinsdag 7 juli van 19.00 tot 20.00 uur
Waar:        Parkeerplaats van Kalfjeslaan 2, 2623 AA Delft
Voor wie:   Gediplomeerde Verzorgende IG en Verpleegkundige niveau 4/5/6.

Geïnteresseerd?

Voor Hire & Ride moet je een afgeronde MBO of HBO opleiding hebben in de zorg. We ontvangen graag vooraf je CV en korte motivatie. Vul het formulier hieronder in en meld je aan. Twijfel je nog of wil je overleggen neem dan contact met ons op via WhatsApp: 06- 1209 1519.

Na je aanmelding laten we je uiterlijk maandag weten of je een parkeerticket ontvangt!

Schrijf je nu in:

  1. Ja, ik ben aanwezig op:*