Coronavirus

De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar snel op. Dagelijks worden er nieuwe of aanvullende maatregelen genomen.

Volg de richtlijnen, let op hygiëne en op mogelijke besmetting 
Gelukkig worden de meeste mensen met dit virus ook weer gewoon beter, maar het is wel heel belangrijk om voorzichtig te zijn, goed op de hygiëne te letten en alert te zijn op mogelijke besmetting. Dat geldt voor iedereen, maar zeker voor de kwetsbare mensen onder ons, waaronder ouderen. 

Pieter van Foreest en zorg in de regio
Als zorgorganisatie voelen we ons verantwoordelijk voor de zorg aan onze cliënten en de zorg voor de kwetsbare mensen in de regio. De uitbraak van het coronavirus heeft gevolgen voor de samenleving en kan ook gevolgen hebben voor de zorg. Pieter van Foreest is zich daarvan bewust, bereid zich zo goed mogelijk voor en doet alles wat mogelijk is. Er wordt nu veel van alle zorgprofessionals in Nederland gevraagd. Wij vragen uw begrip en waardering. Samen zetten we de schouders eronder.

Het volgen van de richtlijnen, u houden aan hygiëne en alert zijn op mogelijke besmetting is en blijft het allerbelangrijkste. 

Richtlijnen landelijk 
Het landelijke beleid in Nederland is erop gericht om de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren en daarmee het beschermen van kwetsbare inwoners en het kunnen laten continueren van de zorg in Nederland. www.rivm.nl

Richtlijnen en aanvullende maatregelen Pieter van Foreest
Pieter van Foreest volgt de landelijke richtlijnen van het RIVM, de GGD en de rijksoverheid. Besluiten en aanvullende maatregelen worden hierop gebaseerd. Deze (aanvullende) maatregelen nemen wij om onze veelal kwetsbare cliënten en onze collega’s, die heel hard nodig zijn, zo goed als mogelijk te beschermen tegen het coronavirus. 

Op www.pietervanforeest.nl/coronavirus staat de meest actuele informatie rondom de richtlijnen landelijk (links naar deze informatie) en voor Pieter van Foreest.