Bedankt voor al dat moois!

Geplaatst op: 27 Maart 2020

Hoewel bloemisten en kwekers zelf ook een moeilijke tijd hebben, blijven ze ook aan anderen denken. Mooi om te zien! Zo kregen medewerkers, vrijwilligers en bezoekers van Ontmoetingscentrum Kornalijn allemaal prachtige bloemen. Ook bij Akkerleven werden weer prachtige bloemen gebracht. Onder andere door het Veteranen Ontmoetingscentrum Westland, zij voerden een spontane actie om de bewoners een fleurig lentegevoel te bezorgen.  

Werkwaardig bezorgde bij De Bieslandhof en Delfshove prachtige rozen en boeketten en door Drumgabbers Delft staat er ook overal in De Bieslandhof een mooie amerilles. In het kader van Red je Boeketje heeft de familie Verdel 80 boeketten gebracht bij De Hooge Tuinen.

De collega’s van Sonnevanck hebben samen met bewoners een spandoek gemaakt om iedereen te bedanken voor al dit moois. Ze genieten er volop van. Ook vanuit ons: hartelijk dank!

 

Disclaimer: sommige van deze foto's zijn gemaakt voordat de 1,5 meter afstand regel in het leven werd geroepen. Uiteraard houden onze medewerkers zich op het moment zoveel als mogelijk aan deze maatregel.