Besmetting coronavirus Weidevogelhof

Geplaatst op: 20 Juli 2022

Afgelopen dinsdag 12 juli 2022 hebben de eerste contactpersonen van Weidevogelhof bericht ontvangen dat er een aantal bewoners op Patrijs positief getest waren op het coronavirus. Er zijn geen nieuwe besmettingen meer bij gekomen. Dit betekent het volgende: 


Houd u aan de richtlijnen
Uiteraard vragen wij u en iedereen om alert te blijven en de basisregels te blijven volgen. Heeft u (milde) klachten? Kom dan niet op bezoek. Was of desinfecteer uw handen. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de mensen om u heen, de kwetsbare bewoners, andere bezoekers en de collega’s. Afstand bewaren is, indien er geen (verdenking van) besmetting corona (code wit) geldt, niet verplicht, maar blijft wel verstandig. Hetzelfde geldt voor het gebruik van een mondkapje binnen 1,5 meter afstand. Is er wel sprake van een (verdenking van) coronabesmetting, dan gelden de daarbij behorende richtlijnen. 

Vragen?
Wij doen er alles aan om de best mogelijke zorg aan alle bewoners te blijven bieden. Mocht er iets niet duidelijk zijn of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de teammanager.

Vertrouwende erop dat ik u hiermee voldoende heb geïnformeerd,

Met vriendelijke groet,

Corin Potters-Kemp 
Locatiemanager