Breng een paasgroet aan cliënten en medewerkers

Geplaatst op: 8 April 2020

De paasdagen zullen er voor iedereen dit jaar anders uitzien. Door de landelijke maatregelen tegen het coronavirus zal Pasen voornamelijk thuis doorgebracht worden. Voor onze cliënten in de verpleeghuizen maar ook voor onze cliënten thuis zal tijdens de paasdagen de impact van de maatregelen extra voelbaar zijn. Het ontvangen van post is een hele mooie manier om in contact te blijven met naasten. Hoe fijn is het dan om ook tijdens de paasdagen een berichtje van je dierbare te krijgen.

Ook onze zorghelden zijn blij met een mooie paasgroet. Zij werken onverminderd hard door om cliënten de best mogelijk zorg te bieden. Tijdens de paasdagen zijn mooie woorden om hen een hart onder de riem te steken dan ook extra welkom.  

Stuur een digitale paasgroet
Ga naar www.pietervanforeest.nl/coronavirus/paasgroet en laat een berichtje achter. Dan zorgen wij dat deze terecht komt bij uw dierbare, ook tijdens de paasdagen. Het mag een bericht zijn voor een individueel persoon, een afdeling, een team of zelfs een hele locatie. Vermeldt er wel altijd bij waar de ontvanger zich bevindt (locatie of afdeling) zodat wij de berichten snel kunnen doorsturen.