Cliënten positief getest op coronavirus in De Kreek en Triangel

Geplaatst op: 20 Maart 2020

Vrijdag 20 maart zijn een bewoner van De Kreek en drie bewoners van Triangel positief getest op het coronavirus. Er is direct volgens de richtlijnen en procedures van het RIVM gehandeld en de familie van de betreffende bewoners zijn meteen op de hoogte gebracht.

Alle locaties van Pieter van Foreest zijn gesloten voor bezoek. Alleen medewerkers kunnen de panden nog betreden. Leveranciers leveren tot aan de deur. Pieter van Foreest heeft naast de richtlijnen van het RIVM/Rijksoverheid al eerder aanvullende preventieve hygiëne maatregelen getroffen. Na de uitslag zijn in overleg met de (huis)arts en eerste specialist ouderengeneeskunde van Pieter van Foreest alle noodzakelijke vervolgmaatregelen genomen. We doen er alles aan om verdere verspreiding te voorkomen en handelen hierin volgens de strikte richtlijnen en procedures van het RIVM.

Uit voorzorg zullen ook de andere bewoners van de betreffende locatie en afdeling zolang het nodig is in afzondering verblijven en in de gaten worden gehouden voor wat betreft mogelijke klachten en/of besmetting. De eerste contactpersonen van de bewoners, de collega’s en vrijwilligers van de betreffende locaties zijn uiteraard geïnfomeerd.