Bewoners De Hooge Tuinen positief getest op coronavirus

Geplaatst op: 14 Januari 2021

Acht bewoners van de Kruidentuin en vijf bewoners van de Bloementuin van locatie De Hooge Tuinen in Naaldwijk zijn positief getest op het coronavirus. De families van de betreffende bewoners zijn direct op de hoogte gebracht, evenals de eerste contactpersonen van de andere bewoners van de afdelingen de Kruidentuin en de Bloementuin.

Maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen
We doen er alles aan om verdere verspreiding te voorkomen en handelen hierin volgens de strikte richtlijnen en procedures van het RIVM/Rijksoverheid. In overleg met het preventieteam en de arts zijn alle noodzakelijke maatregelen genomen. Om de verspreiding van deze zeer besmettelijke ziekte tegen te gaan is de TOEVOEGEN in volledige isolatie geplaatst. Bezoek wordt derhalve dringend afgeraden vanwege de eigen veiligheid. Desgewenst is bezoek op afspraak mogelijk, daarbij is het dragen van Persoons Beschermende Middelen (PBM) gelijk aan medewerkers verplicht Deze middelen worden verstrekt door Pieter van Foreest. Zonder het dragen van de verplichte PBM is bezoek niet mogelijk. 

Andere afdelingen uit voorzorg in preventieve isolatie bezoek gewoon mogelijk 
Bij de andere afdelingen is bezoek gewoon mogelijk volgens de bestaande richtlijnen, afspraken kunnen gewoon via SuperSaas gemaakt worden. Wel hebben we de andere afdeling preventief en uit voorzorg tijdelijk in preventieve isolatie geplaatst. Dit betekent dat de bewoners van deze afdeling op dit moment ook op de eigen afdeling blijven en bezoek tijdens bezoek een Medisch Mondmasker dient te dragen. Deze worden door Pieter van Foreest verstrekt. De contactpersonen zijn hierover geïnformeerd en zij worden uiteraard op de hoogte gehouden. 

Blijf alert en volg de richtlijnen
We vragen bezoekers nadrukkelijk om de richtlijnen te volgen en alert te zijn. Niet alleen voor zichzelf of hun naaste(n), maar ook voor de mensen daaromheen.