Maakt u ons en onze cliënten ook blij met een kaartje?

Geplaatst op: 20 Maart 2020

Naast alle bloemen, planten en lekkernijen die onze locaties ontvangen van bedrijven, krijgen onze collega’s en cliënten ook op allerlei andere manieren hartverwarmende berichten.

Ontmoetingscentrum Beukenlaan kreeg bijvoorbeeld twee prachtige kunstwerken van de crèche Ukkepuk. Ook de bewoners van Triangel werden verrast met zelfgemaakte kaarten en knutsels en bij Ontmoetingscentrum Dock van Delft kwam er ook een hartverwarmende brief en een mooie tekening binnen. Ook De Kreek en Duinhof werden niet overgeslagen, bij De Kreek kwam wethouder Piet Vreugdenhil persoonlijk een bloemetje afleveren en bij Duinhof en De Kreek werden er prachtige berichten voor de deur achtergelaten.

Stuk voor stuk fantastische initiatieven, waardoor onze collega’s en cliënten er weer tegenaan kunnen. Het is misschien een klein gebaar, maar het heeft een groots resultaat! Hartelijk dank aan iedereen die ons op wat voor manier dan ook een hart onder de riem steekt!

Helpt u ook mee om eenzaamheid tegen te gaan?
Wilt u ook iets doen voor onze collega’s of om de eenzaamheid onder onze cliënten tegen te gaan? Een kaart, brief of knutselwerk is een kleine, maar tegelijkertijd een hele mooie en persoonlijke manier om ons en onze cliënten blij te maken. Alle adressen van onze locaties vind u hier: https://pietervanforeest.nl/locaties