Medewerkers en cliënten opgefleurd met bloemen

Geplaatst op: 10 April 2020

Afgelopen donderdag hebben alle medewerkers van De Hooge Tuinen prachtige lisianthussen gekregen van de fa. Leo de Jong Transportbedrijf. Als paasgroet en als hart onder de riem in deze moeilijke tijden.
Dank jullie wel!

Cliënten thuiszorg De Hove Thuis werden door onze collega’s ook verrast met prachtige bloemen. Deze had collega Esther ontvangen van het programma Hart in Aktie, nadat zij hiervoor een oproep had geplaatst op Facebook. De cliënten waren erg blij met de bloemen!

De bewoners en collega’s van de Bieslandhof zijn ook enorm verwend. Vorige week is mevrouw van Wijk ontzettend verrast voetbalvereniging Blue White Army. Mevrouw van Wijk verblijft momenteel in De Bieslandhof en haar kleinzoon die deel uit maakt van het elftal wilde zijn oma een hart onder de riem steken. Daarnaast waren er ook voor alle bewoners mooi witte bloemen van Jordi Vermeulen en bossen tulpen van het bedrijf Totaal Aanpak Brandveiligheid. Namens iedereen ontzettend bedankt!

Bloemetje sponsoren voor cliënten De Bieslandhof
Wil jij de cliënten van De Bieslandhof ook verrassen met een bloemetje? Vier studenten van commerciële economie zijn begonnen met een actie voor ouderen. Ze willen hen een steuntje in de rug geven in deze moeilijke tijd door hen blij te maken met een bloemetje. Via de website https://www.festimunt.nl kan je voor €2,20 een bosje chrysanten sponsoren voor een of meerdere cliënten van De Bieslandhof. Daarnaast kan je bij het bosje bloemen ook een persoonlijke boodschap toevoegen. De studenten zorgen vervolgens dat het bosje bloemen met de boodschap op de juiste plek terecht komt. De bloemen komen van een bedrijf dat zwaar getroffen is door het coronavirus. Op deze manier geef je niet alleen de cliënten, maar ook dit bedrijf een steuntje in de rug.